Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys | Voorstelling
Zoekt u een locatie voor uw seminarie, receptie, congres, feest of vergadering aan de kust? Lees hier een korte voorstelling over het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys.
268
page-template-default,page,page-id-268,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Voorstelling

Zoekt u een locatie voor uw seminarie, receptie, congres, feest of vergadering aan de kust?

Het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys – genoemd naar de bekende wereldzeiler en op wandelafstand van de zee –  beschikt over 8 functionele ruimtes, ideaal voor verschillende concepten.

Het auditorium, uitgerust met de meest geavanceerde audiovisuele technologie, biedt plaats aan 405 personen en kan opgesplitst worden in 2 delen. Deze ruimte kan perfect gecombineerd worden met de  evenementenzaal en heeft dan een capaciteit van 600 tot 1.100 personen. De foyer  is een uitstekende ontvangstruimte voor al uw evenementen in het centrum of kan zelfs gewoon apart verhuurd worden voor het organiseren van een receptie. De foyer heeft een aparte bar die voor een vlotte bediening zorgt.

De 4 vergaderzalen bieden ruimte voor 20 tot 110 personen. Deze bevinden zich op de mezzanine.

Liever een activiteit in openlucht? Het evenementenplein of de evenementenweide is de perfecte locatie voor uw event!

Aftermovie Zomerfeest VOKA