Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys | Over het centrum
Op deze pagina kunt u wat meer informatie terugvinden over de historiek en organisatie van het centrum.
119
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-119,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Over het centrum

Lees hier waarom het MEC Staf Versluys de ideale locatie is voor uw meeting, congres, feest of incentive!

Centrale ligging aan de Belgische kust

Het meeting- en eventcentrum Staf Versluys ligt precies in het midden van de kust op 100 meter van zee, fijnzandstranden en ongerepte duinen.

 

Bereikbaarheid

215 parkeerplaatsen rechtover het centrum en nog 280 plaatsen op amper 400 meter voorkomen onnodige stress. Op slechts 4 km van het station in Oostende. Daar kunt u de kusttram nemen. Die stopt op wandelafstand van het centrum. Kan het nog gemakkelijker?

 

Modern multifunctioneel complex

Een hightech auditorium, een evenementenzaal met cateringruimte, 4 ruime meetingzalen, een unieke foyer die ook als receptieruimte kan worden gebruikt en een evenementenplein… Deze zalen bieden veel mogelijkheden voor uw event. Het park van 10 ha, waar het centrum zich in bevindt, biedt met zijn prachtige terreinen ruimte aan allerlei outdoor events.

 

Uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding

Onze prijzen zijn bijzonder concurrentieel. Overtuig uzelf!

 

Professionele service op maat

Ons team beschikt over een ruime ervaring in de bedrijfswereld en levert diensten op uw maat.

Historiek

Het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys – in de volksmond het Staf Versluyscentrum – opende officieel zijn deuren op 6 januari 2006.
Op 24 mei 2004 werd officieel “de eerste steen” gelegd van het centrum.
De ruwbouwwerken die in vier fasen werden uitgevoerd duurden nagenoeg 8 maanden. Het Autonoom Gemeentebedrijf Bredene werd opgericht met het oog op een efficiënt, bedrijfsmatig beheer van het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys, dat snel kan inspelen op marktontwikkelingen.

Het centrum profileert zich als seminarie- en congreslocatie en richt zich tot de grote bedrijven voor het ter beschikking stellen van zalen en congresruimte. De locatie leent zich perfect tot het houden van productpresentaties, persvoorstellingen, seminaries, congressen, personeelsfeesten en recepties.

In september 2016 werd het 10-jarig bestaan van het centrum gevierd. Op 30 september konden genodigden van een sfeervolle avond genieten. De avond werd officieel geopend door minister van cultuur Sven Gatz. Piv Huvluv kon op deze feestelijke avond niet ontbreken en stond paraat met enkele komische noten over Bredene en het ontstaan van het centrum.  Marie-Anne van The Hop Sh Bam Connection zorgde voor de “jazzy” tunes én het feestelijk gebeuren kon niet op, want er was ook een heuse compilatie tentoonstelling opgezet. Van 1 oktober tot 12 november was de tentoonstelling te bezichtigen voor het grote publiek, met werken van enkele markante kunstenaars die de afgelopen 10 jaar in het MEC Staf Versluys hebben geëxposeerd. De avond eindigde met een heus feest waarop alle Bredenaars getrakteerd werden op een optreden van niemand minder dan Les Truttes.

Organisatie

Directie comité

Steven Buyse – voorzitter
Hubert Schmitt – Secretaris
Alain Lynneel
Jacques Deroo
Daisy Hoste
Jens Vanhooren
Isabelle Vande Walle
Stijn Biebauw

Raad van Bestuur

Alain Lynneel – voorzitter
Jens Vanhooren – ondervoorzitter
Lars Cattrijsse
Dany Hollevoet
Stijn Inghelbrecht
Eric Maertens
Andrea Otlet
Michael Van Gampelaere
Nathalie Van den Eeden
Patrick Vanstalle
Evelyn Vermont
Kimberley Rousselle